Welkom

Blootgewoon

Nudisme en naturisme

Een website van en voor alle naturisten en nudisten

Nudisme en Naturisme : Welkom !

Deze website is een plaats om informatie, leuke links en weetjes, maar ook uitleg te verschaffen aan bekenden en minderbekenden met het naturisme en nudisme en dit op een duidelijk verstaanbare en overzichtelijke manier.

Velen weten niet wat naturisme en nudisme nu eigenlijk juist en en waar ze eigenlijk allemaal terecht kunnen.


We gaan proberen zo goed en kwaad als het kan, daar onafhankelijk een duidelijk beeld van weer te geven.


Blootgewoon is geschikt voor alle leeftijd, rassen, geloven, .... Kortom : zolang je een gezonde interesse toont in het blootlopen is dit de juiste plaats voor jou.


Handige tips, links, opmerking kunnen en mogen altijd naar de webmaster gestuurd worden : info@blootgewoon.info of via ons invulformulier.


Wat komt er onder andere aan bod hier:Handige tips, links, opmerking kunnen en mogen altijd naar de webmaster gestuurd worden : info@blootgewoon.info

We hopen uit de grond van ons hart een meerwaarde te kunnen zijn, voor mensen die twijfelen of het wel iets voor hen is en voor verstokte nudisten en naturisten om veel info, interessante zaken en leuke activiteiten te ontdekken.

Oproep !!!!

Graag hadden we enkele getuigenissen van mensen die het blootlopen op één of andere manier beleven. ( mail ze ons door ). Hopelijk kunnen we daar anderen mee aanzetten, mee helpen om ook de stap te wagen. Over wat kan het allemaal gaan ? hieronder enkele voorbeelden :

je eerste naaktervaring.

je naturistische vakantie.

Een bezoek aan het naaktstrand.

Het uitleggen aan familie en vrienden.

Een vereniging of toch niet ?

Contact

Graag horen we alle suggesties, tips, opmerkingen :


info@blootgewoon.info
Je kan ook ons formuliertje invullen door hier te drukken

Het vlugge overzicht :